BEDRIJVEN NIEUWS uit Rolde

3e Indian Summer Ultra trailrun

Op zaterdag 20 oktober vindt de 3e editie van de Indian Summer Ultra trailrun plaats in Drenthe

Opening multifunctionele ruimte Rolder Boys

Sinds december is er door vrijwilligers en sponsoren van Rolder Boys hard gewerkt aan de realisatie van een multifunctionele ruimte op Sportpark Boerbos. 

St. Rossing-Koops steunt ijsvereniging Rolde

Begin december hebben voorzitter Roelof Brands en  Secretaris Jacco Fluks en van ijsvereniging Rolde een verzoek ingediend bij de stichting Rossing-Koops voor een bijdrage voor de nieuw aan te scha...

Extreem: 127 kilometer onverhard hardlopen door Drenthe.

De Indian Summer Ultra is een trailrun van 127 kilometer door Drenthe. Het evenement vindt op zaterdag 21 oktober voor de tweede keer plaats. 

Boerbosloop in Rolde

Op zaterdag 28 oktober  zal de nieuwe burgemeester van de gemeente Aa en Hunze, dhr Piet van Dijk, het startsignaal geven van het Unesco Geopark Hondsrug crosscircuit 2017-2018 en tevens meedoen.

G-voetbal in Rolde succesvol van start

Onder belangstelling van vele ouders, begeleiders en anderen is afgelopen vrijdag het G-voetbal in Rolde van start gegaan.

Monumentale kastanje in Rolde wordt gekapt

Naast de Grote Brink 23 in Rolde staat een monumentale paardenkastanje. De bomenwacht onderhoudt en inspecteert deze boom jaarlijks. Op 28 augustus 2014 heeft de bomenwacht de kastanje opnieuw beoorde...